PODIJELITE

Taekwondo klub Velika Gorica u subotu 11. veljače u Vrbovcu na 15. međunarodnom turniru M2 osvojio je čak 11 medalja – 4 zlata, 3 srebra te 4 bronce. Na natjecanju je velikogorički klub predstavljalo 17 natjecatelja, a u ukupnom poretku od 66 klubova, Taekwondo klub Velika Gorica zauzeo je drugo mjesto. Vrbovcu na ovom natjecanju nastupio je sa 17 natjecatelja i osvojio 11 medalja, 4 zlata, 3 srebra te 4 bronce.

– Kako smo i navikli kroz prošlu godinu, naše cure nastavljaju u istom ritmu te na ovom turniru potvrđuju da bi i ove godine mogli očekivati dobre rezultate od njih, s ukupnih 30-tak bodova prednosti u ukupnoj konkurenciji bile su uvjerljivo prve. Na tatami nam dolaze i nove nade koje su ove godine iz mlađih kadeta prešle u starije kadete, te već na ovom turniru pokazuju kako bi se moglo u budućnosti na njih ozbiljno računati. S obzirom na to da nam je ovo prvi turnir u novoj sezoni možemo biti zadovoljni s ostvarenim rezultatima – rekao je Igor Matić iz Taekwondo kluba Velika Gorica.

Zlato su osvojile: Ema Zaloker – mlađa kadetkinja (27 kg), Marija Borović – mlađa kadetkinja (33 kg), Sara Habijančić – kadetkinja (41 kg – najbolja kadetkinja turnira) i Antonio Cvetković – junior (59 kg)

Srebro su osvojile: Dora Habijančić – mlađa kadetkinja (33 kg), Lana Maletić – kadetkinja (44 kg) i Ivona Mihanović – juniorka (63 kg)

Broncu su osvojile: Barbara Tarandek – kadetkinja (55 kg), Maella Sabljak – juniorka (55 kg), Nina Mikulin – juniorka (68 kg) i Natalia Lovrić – seniorka (49 kg)