PODIJELITE

Novo polugodište je počelo, djeca su ponovno u svojim školskim kupama i obveza je sve više, a vremena naravno malo za stići napisati sve zadaće. No učenici ne trebaju brinuti, a roditelji još manje jer u Velikoj Gorici sa školarcima vrijedno radi Mali Einstein.

Ako sami ne znate što ćete prije od silnih obveza i kako pronaći vrijeme za posvetiti se djetetu i njegovim školskim obvezama, javite se u Dnevni boravak ”Mali Einstein” koji je smješten u prostorijama DVD-a Velika Gorica u Zagrebačkoj 3. Ondje svaki dan, od ponedjeljka do petka od 8 do 17 sati djeca uz stručno vodstvo pametno mogu iskoristiti slobodno vrijeme, a kako bi se osjećali kao kod kuće, djeca mogu i doručkovati i ručati u boravku. S Vašim ćemo školarcem napisati zadaću, izvježbati školsko gradivo, ali i kvalitetno se podružiti dok ste na poslu. Za sve one kojima nije potreban cjelodnevni boravak, pružamo pomoć u učenju i svladavanju gradiva uz individualni pristup. Organiziramo i prijevoz učenika iz udaljenijih škola.-Djeca kod nas vole provoditi svoje vrijeme jer ovdje nije samo učenje, učenje i učenje, već imaju i svoje slobodno vrijeme i igraonicu – rekla nam je Silvija Cicnjak voditeljica Dnevnog boravka ”Mali Einstein”.

”’Mali Einstein” nudi tri modela usluga. Prvi model uključuje boravak djece prije ili poslije škole uz doručak, užinu i ručak. Drugi model uključuje boravak djece bez prehrane, a treći model se odnosi na instrukcije po satu.Za sve informacije slobodno se obratite na broj 095 390 5523 ili pošaljite poruku u inbox na Facebook stranici Dnevni boravak ”Mali Einstein”.

Foto: Dnevni boravak ”Mali Einstein”