PODIJELITE

Na osnivačkoj skupštini održanoj 26. studenog donesena je odluka o osnivanju goričkog plivačkog kluba. Plivački klub Velika Gorica ima cilj naučiti djecu, ali i one starije zdravom sportskom životu.

– Plivanje je jedan od najzastupljenijih sportova i najzdravijih svakako. Treningom plivanja uključuje se najveći broj mišićnih skupina i odličan je za razvoj motoričkih sposobnosti. Također, cilj nam je pristupiti profesionalnom plivanju i tako se učlaniti u Plivački savez, da se naporan rad i trud ipak isplati. Plivački klub Velika Gorica je zakonski upisan u Registar udruga i može početi s radom. Dobro došli su svi, od onih najmanjih do najvećih, od onih koji žele naučiti nešto, do onih kojima je ipak bitnija zabava – poručuju iz kluba.

Sutra počinju radovi na izgradnji gradskog bazena u Velikoj Gorici. Gradnja će početi u 13 sati kod Srednjoškolskog centra Velika Gorica. Prije nego se bazen izgradi, a plan je da otvorenje bude za Dan grada sljedeće godine, treninzi će se održavati na bazenu Svetice.pk-velika-goricaTreninzi će se održavati četiri puta tjedno. Ponedjeljkom, srijedom i petkom u dva termina – prijepodne od 8 do 9 sati te poslijepodne od 19 do 20 sati, a subotom samo u jutarnjem terminu od 11 do 12 sati.

Sve informacije možete pronaći na Facebook stranici “Plivački klub Velika Gorica”, upitom na mail plivackiklubvelikagorica@gmail.com te pozivom na brojeve 099/6706471 (Antonia) i 095/3943435 (Ivan).